Rüyada vücuttan kıl aldırmak

Rüyada vücuttan kıl aldırmak şansının kendisinden yana gideceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, rahata kavuşacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada vücuttan kıl aldırmak gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek iş yapmamalısınız.

Rüyada vücuttan kıl aldırmak dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada cımbızla kıl aldırmak dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine tabir olunur.

Rüyada yüzden kıl aldırmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulur.

Rüyada kıl aldırmak kazancının günden güne arttıracağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünden kıl aldırmak keyifli sohbetler edeceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıllarını aldırmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıl aldırmak görmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına işaret eder.

Rüyada bacak kıllarını aldırmak çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments