Rüyada vurulduğunu hissetmek

Rüyada vurulduğunu hissetmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada vurulduğunu hissetmek gördüyseniz:

  • Birden öfkeye kapılabilirsiniz.

Rüyada vurulduğunu hissetmek atılan adımların boşa çıkacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada acı hissetmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına rivayet eder.

Rüyada deprem olduğunu hissetmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaka yaptığını hissetmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine delalet eder.

Rüyada birinin öldüğünü hissetmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine delalet eder.

Rüyada korktuğunu hissetmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, işlerin düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fiziksel acı hissetmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada mutluluk hissetmek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments