Rüyada yabancı erkek tarafından öpülmek

Rüyada yabancı erkek tarafından öpülmek kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yabancı erkek tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Aşk lişkilerinize fazla zaman ayıramayacaksınız.

Rüyada yabancı bir erkek tarafından öpülmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, ona kol kanat gereceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı erkek tarafından öpülmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yabancı biri tarafından öpülmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada yabancı tarafından öpülmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı biri tarafından kovalanmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı biri tarafından kaçırılmak işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkekle sevgili olmak çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına yorulur.

Rüyada yabancı erkeğe aşık olmak sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments