Rüyada bacaklarının ağrıdığını görmek

Rüyada bacaklarının ağrıdığını görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli allah’a şükür edileceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına rivayet eder.

Rüyada bacaklarının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Kendinize dikkat etmeniz gereken bir devredesiniz.

Rüyada bacağının ağrıdığını görmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarının ağrıdığını görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işaret eder.

Rüyada bacağın ağrıdığını görmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına alamet eder.

Rüyada bacağı ağrımak hayallerin yarıda kalacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete rivayet etmektedir.

Rüyada ayağının ağrıdığını görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, istemediği halde borçlanacağına delalettir.

Rüyada kolunun ağrıdığını görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, düşmanlarının güçleneceğine inanılır.

Rüyada sırtı ağrımak elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, hasta olanın da iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başının ağrıdığını görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments