Rüyada yağ basmak

Rüyada yağ basmak yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, önünün açılacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağ basmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili gayretler içinde olabilirsiniz.

Rüyada yağa basmak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağ basmak kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabının üstüne basmak işsiz ve aşsız kalmayacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına tabir olunur.

Rüyada al basmak büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, yalnız kalmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın üstüne basmak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi bokuna basmak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine yorulur.

Rüyada tuvaleti su basmak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada süte basmak uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments