Rüyada bacaklarının şiştiğini görmek

Rüyada bacaklarının şiştiğini görmek sevgi dolu haberler alınacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine yorulur.

Rüyada bacaklarının şiştiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada bacağını şiş görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada bacakta şişlik görmek yüksek diploma alacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağın şişmesini görmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada bacağında şişlik görmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına işarettir.

Rüyada bacak şişmesi görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacaklarda şişlik görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada bacaklarını şişmiş görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine delalettir.

Rüyada şiş bacak görmek belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments