Rüyada bacaklarda şişlik görmek

Rüyada bacaklarda şişlik görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına inanılır.

Rüyada bacaklarda şişlik gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz yöntemler veya kurallara uymamanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada bacağın şişmesini görmek zor zamanlar yaşanacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağın şiştiğini görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine alamet eder.

Rüyada bacakları şiş görmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işarettir.

Rüyada bacağında şişlik görmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına alamet eder.

Rüyada bacağının şiştiğini görmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacaklarının şiştiğini görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına inanılır.

Rüyada şiş bacak görmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine delalet eder.

Rüyada bacağını şiş görmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments