Rüyada yağlı balık görmek

Rüyada yağlı balık görmek sorunların üstesinden geleceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada yağlı balık gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veren veya tahmin edilmesi güç hareketleri olan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada yağlı balık görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada yağ aktığını görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmeğin üstüne yağ görmek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına alamet eder.

Rüyada halıya yağ dökmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstüne yağ dökmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada yağlı pide görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine tabir olunur.

Rüyada yağlı boya yapmak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalettir.

Rüyada yağan doluyu yemek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments