Rüyada bacaklarının yandığını görmek

Rüyada bacaklarının yandığını görmek işlerin hafifleyeceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, işinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına delalettir.

Rüyada bacaklarının yandığını gördüyseniz:

  • Biraz daha araştırmacı olmakta fayda var.

Rüyada bacağın yandığını görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağının yandığını görmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, keyifli sohbetler edeceğine delalet eder.

Rüyada birinin bacağının yandığını görmek çalışmalarının beğenileceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacaklarının yandığını görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada karnının yandığını görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağların yandığını görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına işaret eder.

Rüyada gazete yandığını görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yatağının yandığını görmek güzel günler yaşanacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments