Rüyada yağmur etmek

Rüyada yağmur etmek çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada yağmur etmek gördüyseniz:

  • Net olmayan durumları aydınlatıcı sorular sorulması gerekiyor.

Rüyada biriyle yağmurda ıslanmak uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada yağmurun altında yemek yemek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada yağmur altında kalmak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek rahatın kaçacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada yağmur suyundan geçmek zenginliğe kavuşacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurlu kar görmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada yağmurda mahsur kalmak anne duasının açılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık ve yağmur görmek ağız tadının da kaçacağına, karalar bağlayacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments