Rüyada yağmur suyundan geçmek

Rüyada yağmur suyundan geçmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur suyundan geçmek gördüyseniz:

  • Sizden talepleri olan kişilere hızlı tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada yağmur suyundan geçmek hayatının da düzene gireceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine yorulur.

Rüyada su içinden geçmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada derin sulardan geçmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, eşyaların yenileneceğine alamet eder.

Rüyada suların içinden geçmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık suyu geçmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine işaret eder.

Rüyada su üstünden geçmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyu geçmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments