Rüyada bacakta büyük yara görmek

Rüyada bacakta büyük yara görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacakta büyük yara gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübelerinizi referans alarak fikirlerinizi dile getirebilirsiniz.

Rüyada bacakta büyük yara görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada bacakta açık yara görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada bacağında iltihaplı yara görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacakta yara izi görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada bacağında yara görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacak yara görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada başkasının bacağında yara görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağının yaralandığını görmek bereketli işlere gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
fatma

selamünaleyküm rüyamda benim sol dizimde büyük bir varis ve büyük ben şeklini almış kocaman bir yara vardı,rüyamı yorumlarmısınız teşekkür ederim