Rüyada bacakta göz görmek

Rüyada bacakta göz görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, kişinin evlatlarının artacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacakta göz gördüyseniz:

  • Çevrenizdekileri dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada bacakta göz görmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağında göz görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının bacağını görmek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacak koparmak onlarla iyi geçim halinde olacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacak kılları traş etmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağındaki kılları görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada bir bacağının olmadığını görmek büyük bir başarının elde edileceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada bacağı kıllı görmek yaşamına bakacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments