Rüyada yakın birinin vurulduğunu görmek

Rüyada yakın birinin vurulduğunu görmek üstünlük elde edeceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, sorunlarının ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada yakın birinin vurulduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar dikkat gerektiriyor.

Rüyada bir yakınının vurulduğunu görmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, şansının her zaman yaver gideceğine inanılır.

Rüyada yakın birinin vurulduğunu görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine delalet eder.

Rüyada yakının vurulduğunu görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine yorulur.

Rüyada bir yakınının silahla vurulduğunu görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada yakınının vurulduğunu görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, o kişiye zararının dokunacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla sırtından vurulmak eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada hamileyken silahla vurulmak hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadan tabancayla vurulmak ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, layık olduklarına sahip olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments