Rüyada yakının sigara içtiğini görmek

Rüyada yakının sigara içtiğini görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, tazeleneceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Rüyada yakının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız, meslektaşlarınız ya da yakın çevrenizdeki kişiler önemsiz konular üzerinde anlaşmak amacıyla fazla zaman kaybetme eğiliminde olabilir.

Rüyada bir yakınının sigara içtiğini görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına alamet eder.

Rüyada yakının sigara içtiğini görmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada bir yakınını sigara içerken görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına yorulur.

Rüyada yakınını sigara içerken görmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada bir yakının sigara içtiğini görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakınının sigara içtiğini görmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşı sigara içerken görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada camide sigara içtiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments