Rüyada yakut taşı görmek

Rüyada yakut taşı görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, gelirinden yana memnun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakut taşı gördüyseniz:

  • Parasal olduğu kadar duygusal açılardan da şanlısınız.

Rüyada yakut taş görmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakut taşı görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı yakut görmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına inanılır.

Rüyada yakut gerdanlık görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine alamet eder.

Rüyada yakut görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine delalettir.

Rüyada yakut zümrüt görmek takdir edileceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Rüyada yeşil yakut görmek büyük kazançlar elde edeceğine, büyük işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada yakut yüzük takmak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments