Rüyada yanakta göz görmek

Rüyada yanakta göz görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya, yeni bir işe geçiş yapılacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kendisini işine vereceğine, elinin de bollaşacağına işaret eder.

Rüyada yanakta göz gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları söz konusu olabilir.

Rüyada yanakta göz görmek beklenilen takdiri alacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada yanağında göz görmek onun yolundan ayrılmayacağına, en gösterişli arabalara bineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanaktan ısırmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, isteklerini yerine getireceğine işarettir.

Rüyada yanakları sıkmak hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine yorulur.

Rüyada yanak ısırmak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek günbegün kötüleşeceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanaktan makas almak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments