Rüyada yanan minare görmek

Rüyada yanan minare görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yanan minare gördüyseniz:

  • Karşı tarafa ilgisiz davranmanız veya bazı konularla ilgilenmiyormuş gibi bir tavır takınmanız, bazı kişileri utandırabilir veya rahatsız edebilir.

Rüyada yanan minare görmek olumsuz haberler alacağına, mutluluğunun zedeleneceğine inanılır.

Rüyada minareden düştüğünü görmek helal ekmek yeneceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine delalet eder.

Rüyada cami minaresi görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil minare görmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil minareli cami görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına rivayet eder.

Rüyada caminin minaresinin yıkıldığını görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada minarede ezan okumak bahtının açık olacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada beyaz minare görmek rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments