Rüyada yanında polis görmek

Rüyada yanında polis görmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye, bir sağlık sorunu yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine delalettir.

Rüyada yanında polis gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirirseniz, insanların sizi dinlediğini göreceksiniz.

Rüyada yanında polis görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin yanında yılan görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin yanında olmak iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada aslanı yanında görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada annenin yanında sigara içmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına işaret eder.

Rüyada birinin yanında osurmak kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, özel hayatında sessizleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün yanında uyumak ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin yanında ağlamak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments