Rüyada yanmamış kömür görmek

Rüyada yanmamış kömür görmek huzurlu günler geçirileceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına rivayet eder.

Rüyada yanmamış kömür gördüyseniz:

  • Dikkatli davranmazsanız aynı işi birçok kere yapmak zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada yanmış kömür görmek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yanmamış kömür görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanık kömür görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çuvala kömür doldurmak sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kömür kazmak nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına yorulur.

Rüyada kömür kurumu görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına yorulur.

Rüyada köz kömür görmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kömür kusmak rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, tövbelerinin allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments