Rüyada yanmış pirinç görmek

Rüyada yanmış pirinç görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine alamet eder.

Rüyada yanmış pirinç gördüyseniz:

  • Gelişmeler bazı olayları daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada yanmış pirinç görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına inanılır.

Rüyada yanmış pirinç pilavı görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulgur pirinç görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına inanılır.

Rüyada pirinç çorbası görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına alamet eder.

Rüyada bir çuval pirinç görmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, maddi açıdan rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada pirinç pilavı vermek korkularını yeneceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına alamet etmektedir.

Rüyada pirinç dökmek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına inanılır.

Rüyada yıkanmış pirinç görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments