Rüyada yaşlı tavuk görmek

Rüyada yaşlı tavuk görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, maddi güç sahibi olacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı tavuk gördüyseniz:

  • Artık çok da faydalı olmayan iş, ilişki, yöntem, eşya, alışkanlık v.b türünde şeyleri geride bırakmak gerekiyor olabilir.

Rüyada yaşlı tavuk görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk kızartmak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk cücüğü görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, konforunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada patatesli tavuk görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına yorulur.

Rüyada canlı tavuk yemek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk öldürmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada tavuklu bulgur pilavı görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile tavuk görmek feraha ereceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments