Rüyada yat gemi görmek

Rüyada yat gemi görmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine alamet eder.

Rüyada yat gemi gördüyseniz:

  • Eski bir amaç veya eğiliminize yeni bir açıdan yaklaşabilirsiniz.

Rüyada geminin yan yattığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine tabir olunur.

Rüyada yat gemi görmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada yan yatmış gemi görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, yalan söylemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yan yatan gemi görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yattığını görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle yattığını görmek kazancının da artacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine işaret eder.

Rüyada yatakta yatan birini görmek kötü yönde hareket edeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölüyü yatarken görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments