Rüyada yatan kedi görmek

Rüyada yatan kedi görmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, evlenme yolunda adım atacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, istediği noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatan kedi gördüyseniz:

  • Tutulmaların etkileri aynen sürüyor.

Rüyada yatan kedi görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine alamet eder.

Rüyada kedinin yattığını görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada birini yerde yatarken görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yoğun bakımda yattığını görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadınla yattığını görmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bankaya para yattığını görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocayı yatarken görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini hastanede yattığını görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments