Rüyada yavru horoz görmek

Rüyada yavru horoz görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, daha fazla yakınlaşacağına, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına inanılır.

Rüyada yavru horoz gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi, beklentilerinizi veya nelere müsade edip nelere edemeyeceğinizi açıkça göstermek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada horoz yavrusu görmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına yorulur.

Rüyada yavru horoz görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine inanılır.

Rüyada büyük horoz görmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada horozun kafasını koparmak disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiğ horoz görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına delalettir.

Rüyada horozun görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına inanılır.

Rüyada kahverengi horoz görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, imkânsızlıklarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada horoz kavgası görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments