Rüyada yazı tahtasını silmek

Rüyada yazı tahtasını silmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, çaresiz hallere düşeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, eşit davranılacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına delalettir.

Rüyada yazı tahtasını silmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız yardımlar karşılıksız kalmayacak.

Rüyada yazı tahtası silmek kötü yönde hareket edeceğine, özlemlerini bitireceğine inanılır.

Rüyada yazı tahtasını silmek geçim derdinin son bulacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara tahtayı silmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada tahta kapı silmek rızkın çoğalacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına inanılır.

Rüyada tahta silmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahtayı silmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yazıları silmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine işaret eder.

Rüyada yazı yazıp silmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments