Rüyada yeğenini kucaklamak

Rüyada yeğenini kucaklamak ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeğenini kucaklamak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizde taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi şımartmış olabilirsiniz.

Rüyada yeğenini kucaklamak işlerinde aksama olacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına işarettir.

Rüyada yeğenini sevmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, malın bereketinin artmasına işaret etmektedir.

Rüyada abla yeğen görmek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada yeğen dövmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yeğeni hasta görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş yeğen görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tatlı yeğeni görmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada yeğeni kaybetmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments