Rüyada yemeğe basmak

Rüyada yemeğe basmak kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, şansın döneceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yemeğe basmak gördüyseniz:

  • Her köşede sizi bekleyen gerçek bir buluş veya fikir olabilir.

Rüyada yemeğe basmak çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada boka basmak akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada sel basmak sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kusmuğa basmak birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına delalet eder.

Rüyada ev su basmak hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada dışkıya basmak kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına delalettir.

Rüyada pisliğe basmak istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, rüya sahibinin muradına ereceğine işarettir.

Rüyada yağa basmak geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments