Rüyada yemek yemek ve doymamak

Rüyada yemek yemek ve doymamak bolluk ve berekete kavuşulacağına, allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine alamet eder.

Rüyada yemek yemek ve doymamak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından da dışlandığınızı veya sizden gizli bazı şeyler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada yemek yiyip doymamak sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada yemeğe doymamak iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemek yemek ama doymamak isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok yemek yiyip doymamak uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemek yiyip doymadığını görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına alamet eder.

Rüyada yemek yerken doymamak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına rivayet eder.

Rüyada yemek yemek ve doymamak parasının pul, malının da hiç olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada doyana kadar yemek yemek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments