Rüyada yemen görmek

Rüyada yemen görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, tüm keyfinin kaçacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, güzel bir hayatı olacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemen gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz açısından şanslısınız.

Rüyada tavuklar yem vermek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına alamet eder.

Rüyada kedilere yem vermek batıl amele, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada aslana yem olmak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına işarettir.

Rüyada karıncaya yem vermek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada balıklara yem olmak düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalet eder.

Rüyada hak yememek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemlik otu toplamak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada fare yemi görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments