Rüyada yemin etmek

Rüyada yemin etmek kendisine fazlaca kar getireceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, insanlara küsüleceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemin etmek gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak istediğiniz konularda seçeneklere sahipsiniz.

Rüyada birine yemin ettirmek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına işaret eder.

Rüyada kuranla yemin etmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada yemin töreni görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, işlerini sabırla yoluna koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerime yemin etmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine işaret eder.

Rüyada yemin bozmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, zenginliği bulacağına delalet eder.

Rüyada kurana el basarak yemin etmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurana yemin etmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeminini bozduğunu görmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments