Rüyada yeminini bozduğunu görmek

Rüyada yeminini bozduğunu görmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, elinin de bollaşacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, maddi zararını karşılayacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeminini bozduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda kuralları veya koşullarınızı belirtmeniz umulmadık bir şekilde olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada yemin bozmak yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada yeminini bozduğunu görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine yorulur.

Rüyada yeminini bozmak güç ve para kaybedeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada yemin etmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemin edildiğini görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurana el basıp yemin etmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kuranı kerim üzerine yemin etmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada kurana yemin etmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments