Rüyada yengeç kesmek

Rüyada yengeç kesmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, kısmetlerin çoğalacağına, sosyal konumunun değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yengeç kesmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız zarifliğiniz nedeniyle sizi takdir edebilirler.

Rüyada yengeç kesmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı yengeç görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, çektiği yokluğun unutulacağına işarettir.

Rüyada yatakta yengeç görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, gelirinin bir kısmı ile geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yengeç öldürdüğünü görmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına işarettir.

Rüyada yengeçten kaçmak huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine işaret eder.

Rüyada yengeç sokması görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, verilen sözlerin tutulacağına yorulur.

Rüyada küçük yengeç görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yengeç kıskacı görmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments