Rüyada yeni bir apartman görmek

Rüyada yeni bir apartman görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, kısmetinin bollaşacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, maddi açıdan zarar edileceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Rüyada yeni bir apartman gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.Ani patlamalar yolunda giden ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada yeni yapılmış apartman görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir apartman görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni apartmanlar görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine işarettir.

Rüyada yeni apartmana taşınmak bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni yapılmış apartmanlar görmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına işaret eder.

Rüyada yeni apartman dairesi görmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine yorulur.

Rüyada beyaz apartman görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada denizin içinde apartman görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments