Rüyada yeni bir çanta görmek

Rüyada yeni bir çanta görmek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak işaret eder.

Rüyada yeni bir çanta gördüyseniz:

  • Yakında, belli konularda hızla karar vermenizi sağlayabilecek bilgilere ulaşabilirsiniz.

Rüyada yeni alınmış çanta görmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına işaret eder.

Rüyada yeni kol çantası görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada yeni deri çanta görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına rivayet eder.

Rüyada yeni çanta hediye almak zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeni ayakkabı ve çanta görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni çanta takmak yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni çanta almak tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir çanta görmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments