Rüyada yeni bir saat takmak

Rüyada yeni bir saat takmak çıkılan yolculukların şans getireceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, şeref ve rütbeye, kötü sözler duylacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yeni bir saat takmak gördüyseniz:

  • Zamanlamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada yeni saat takmak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, keyifli günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada yeni bir saat takmak çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, insanların alım gücünün azalacağına yorulur.

Rüyada yeni kol saati takmak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına delalet eder.

Rüyada kol saat takmak rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, hayatının karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kola altın saat takmak zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına tabir olunur.

Rüyada siyah saat takmak yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, onların önüne geçeceğine yorulur.

Rüyada siyah kol saati takmak en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, durumunuzun iyileşeceğine işarettir.

Rüyada koluna saat takmak geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments