Rüyada yeni doğmuş civciv görmek

Rüyada yeni doğmuş civciv görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, donatacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, başının ağrıyacağına delalettir.

Rüyada yeni doğmuş civciv gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramıyabilirsiniz.

Rüyada yeni doğmuş civciv görmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine alamet eder.

Rüyada yeni doğmuş erkek bebek emzirmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya alamet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş ikiz bebek görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, büyük çaba sarfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş fil görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin altını temizlemek borçların artacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine alamet eder.

Rüyada yeni doğmuş erkek kardeş görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada yeni doğmuş at görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına inanılır.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin ağzında diş görmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, bir takım sorunlar çıkacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments