Rüyada yeni ev temeli görmek

Rüyada yeni ev temeli görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, maddi anlamda rahatlamaya, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, işsiz ise işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni ev temeli gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklara güvenebilir veya hayata geçirecek zaman bulamadığınız projelerinizi canlandırabilirsiniz.

Rüyada yeni ev temeli görmek elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına işarettir.

Rüyada ev temeli atıldığını görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev temeli görmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına alamet eder.

Rüyada ev temeli eşmek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev temel görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada ev temeli yapmak canını sıkan şeyleri yeneceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalet eder.

Rüyada ev temeli atmak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, esenliğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kazılmış ev temeli görmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, gamsız bir hayat süreceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments