Rüyada yeni gezegen görmek

Rüyada yeni gezegen görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, önemli kişi haline geleceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına işarettir.

Rüyada yeni gezegen gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yapmak istediğini doğru anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada yeni gezegen görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına inanılır.

Rüyada neptün gezegeni görmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde gezegenleri görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, yarınlarına umutla bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde gezegen görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada başka gezegende olmak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mars gezegenini görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada gezegen görmek kurtuluşa ereceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka gezegende yaşamak büyük paralar kazanacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments