Rüyada yeni uyanmak

Rüyada yeni uyanmak bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada yeni uyanmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Rüyada yeni uyanmak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine delalet eder.

Rüyada gülümseyerek uyanmak kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada sure okuyarak uyanmak rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada irkilerek uyanmak hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, kazancının günden güne çok artacağına işaret eder.

Rüyada düşmek ve uyanmak birçok iş teklifi alınacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü uyandırmak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine delalettir.

Rüyada ayetel kürsi okurken uyanmak hayattan elini eteğini çekeceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlayarak uyandığını görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments