Rüyada yer çatlaması görmek

Rüyada yer çatlaması görmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, kafasının boşalacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada yer çatlaması gördüyseniz:

  • Yardım veya önerinin dozunu kaçırmanız sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada yer çatlaması görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına rivayet eder.

Rüyada çatlayan bardak görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evi çatlamış görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerini çatlamış görmek ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarını çatlamış görmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada cam çatlaması görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Rüyada çatlamış topuk görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına delalet eder.

Rüyada tavan çatlaması görmek kurulu düzeninin olacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments