Rüyada yerde kilim görmek

Rüyada yerde kilim görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına alamet eder.

Rüyada yerde kilim gördüyseniz:

  • Amaç veya hayallerinizin peşinden hızla ilerleyebilirsiniz.

Rüyada yerde kilim görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden kilim almak kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilim sermek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada küçük kilim görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına tabir olunur.

Rüyada kilim yıkadığını görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine yorulur.

Rüyada kilim çalmak yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun kilim görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kilim görmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, mutlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments