Rüyada yerde silah görmek

Rüyada yerde silah görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada yerde silah gördüyseniz:

  • Karışık düşünceler işlerinizi engelleyebilir.

Rüyada yerde silah görmek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde silah görmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada silahla ölen birini görmek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaştan silah almak işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada askerin elinde silah görmek çevresinin kalabalıklaşacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda silah görmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına delalet eder.

Rüyada silahla kurt öldürmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada silahlı çatışma yapmak sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments