Rüyada yerde uzanan birini görmek

Rüyada yerde uzanan birini görmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada yerde uzanan birini gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmayan bir zemin bulana kadar kendi başınıza hareket etmenizde fayda var.

Rüyada yerde uzanan birini görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine inanılır.

Rüyada saçları uzatmak işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine tabir olunur.

Rüyada uzanan el görmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada saçı uzatmak böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada tenasül uzvunu traş etmek hayatının güzelliği için her gün allah’a şükredeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Rüyada dil uzatmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin el uzattığını görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağını uzatmak yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments