Rüyada yerin altında ev görmek

Rüyada yerin altında ev görmek birçok işin birlikte yapılacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, rahata ereceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalettir.

Rüyada yerin altında ev gördüyseniz:

  • Karışık düşünceler işlerinizi engelleyebilir.

Rüyada yerin altında ev görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yer altına indiğini görmek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerin sular altında kaldığını görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerin altında kalmak kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine yorulur.

Rüyada altın yeri görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına inanılır.

Rüyada yer altında ateş görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada yerin altında ateş görmek kişinin sıkıntıların artacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına işaret eder.

Rüyada yerin altında olduğunu görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
7 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Eda

Merhaba.rüyamda yerin epey altında kuyu gibi girişi olan bir ev gördüm. Anneannem yakın zamanda vefat etti. Rüyamda anneannem güya ameliyat olmuş belinden ve bizde ip bağlayıp aşağıya sarkıtarak anneannemi yeraltı evine taşıyoruz yatağa yatırıyoruz bir yandan da kendi kendime kadın da ameliyatlıydı ama beline zarar verdik kaydırdık galiba diyorum.birilerinden veya birşeylerden mi kaçıyoruz pek anlamayamadım ama indiğimiz yer altı ama oldukça sıcacık huzurlu bir ortamı olan bir yerdi.

Ebdülrehman

Selam dün gece bir rüya gördum. Rüyamda bir kuyuya inyorum indiyim zaman görüyorumki kuyunun altinda coklu odalar var lakin kapilari yok odalarin kendi kendime söyleniyorum ki ben burda nasil kalacam kapsi yok

Çetin

Az önce bir rüya gördüm. Rüyamda bir binanın asansöründeyim. Asansör aşağı doğru iniyor ve zeminin altına iniyor yani bodrum kata. Asansör çok kabalık. Orda biri var soruyorum. Bu binada kaç bodrum katı var diyorum bin kat diyor peki bu biba kaç senede yapıldı. 3 sene diyor. Sonra birden kendimi asansörden inmiş zemin katta binanın dışında gördüm. Bi anım duvarlarına bakıyordum. Tabir edermiş. Sağolun