Rüyada yeşil arı görmek

Rüyada yeşil arı görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil arı gördüyseniz:

  • Olumlu kararlar verebilir, tereddüt ettiğiniz konularda bilginizi çoğaltarak karar verebilirsiniz.

Rüyada yeşil arı görmek meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, kişisel kavgaların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada arının uçtuğunu görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunu arı sokmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü arı görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada bal arısı kovanı görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada arı tarafından sokulmak bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, yeni bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi arı görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına işarettir.

Rüyada sarı eşek arısı görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kısmetli kapıların açılacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sati

Rüyamda yeşil arı sürüsü kizkardesimle beni kovalıyor sonra bir eve giriyoruz onlarda geliyor ben çıkıp kurtuluyorum ama kardeşimin başına ususuyorlar ben camdan onları izliyorum sonra küçük oğlum geliyor arıları camdan ona göstermeye çalışıyorum arılar biyere toplanmış hepside rengarenk kelebek olmuş çok şaşırıyorum haliyle rüyada ,böyle gördüm ne anlama geliyor.