Rüyada yeşil balgam çıkartmak

Rüyada yeşil balgam çıkartmak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sürekli tartışacağına, nefsine yenileceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, zorluklarının biteceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil balgam çıkartmak gördüyseniz:

  • Bırakın, sorunları o kendi kendine görünceye kadar sabredin.

Rüyada yeşil balgam çıkartmak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına inanılır.

Rüyada birinin balgam çıkardığını görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, para kazanmasına da vesile olacağına delalettir.

Rüyada yeşil balgam görmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına alamet eder.

Rüyada yeşil balgam çıkarmak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işarettir.

Rüyada boğazdan balgam çıkarmak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürekli balgam çıkarmak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada balgam tükürdüğünü görmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine işarettir.

Rüyada büyük balgam çıkarmak yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, üzgün ve karamsar olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments