Rüyada yeşil battaniye görmek

Rüyada yeşil battaniye görmek bekar ise evleneceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına delalettir.

Rüyada yeşil battaniye gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla sosyalleşebilir veya yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak şeylerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada yeşil bebek battaniyesi görmek yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil battaniye görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, ruhen güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada mor battaniye görmek kendini her konuda geliştireceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada battaniye asmak ölümcül hastalıklara işaret, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada sarı battaniye görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına işarettir.

Rüyada birinden battaniye almak kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada üstüne battaniye örtmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bebek battaniyesi görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments