Rüyada yeşil bezelye görmek

Rüyada yeşil bezelye görmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil bezelye gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmaya varmak ya da anlaşma imzalamak için çabalamanın fazla anlamı olmayabilir.

Rüyada yeşil bezelye yemek allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil bezelye ayıklamak hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bezelye görmek eksiği kendinde bulacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine inanılır.

Rüyada yeşil bezelye toplamak son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine rivayet eder.

Rüyada bezelye görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş bezelye yemeği görmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada bezelye yemek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına delalet eder.

Rüyada pazardan bezelye almak zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments