Rüyada yeşil çorap giymek

Rüyada yeşil çorap giymek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, şifa edineceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çorap giymek gördüyseniz:

  • Sonunda rahatlayacağınız bir sıkıntıdan geçeceksiniz.

Rüyada yeşil çorap giymek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada yeşil çorap giydiğini görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada ölü birine çorap giydirmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada ince külotlu çorap giymek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalın çorap giymek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, rahat bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada siyah ince çorap giymek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada çocuğa çorap giydirmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaçik çorap giymek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments